• +31 (0) 857 325 754
  • Schijndel, The Netherlands
  • Login

Puris Europa

Når man investerer i et transportmiddel, ønsker man at bibeholde kvaliteten på samme niveau, som den var på dag ét, da det var splinternyt. Om det så er en bil, motorcykel, yacht, mini-varevogn, autocamper eller et privatfly! Puris forstår, at du søger kvalitetsprodukter, der sikrer en perfekt finish hver gang. Vores produktsortiment indeholder fremragende løsninger til enhver type overflade: uden- eller indendørs, uanset hvad du kører, sejler, flyder eller flyver i!

Hos Puris Europa designer vi specifikt vores refinishing formularer til karosserier og 21st century malingssystemer (HS, MS, SRC). På den måde sikrer vi, at professionelle kan yde den service, som deres kunder forventer og fortjener.

Puris’ produkter er udviklet ved hjælp af førende videnskabelige teknologier og med årtier af dedikation og praktisk erfaring. Vi skaber produkter af premium kvalitet, som kan bruges til motorkøretøjer såvel som både, fly og mange andre indistruelle behov.

Mere om os

Puris garantien

Puris garantien er enkel: vestlig teknologi skabt i USA og England, som tilbyder overfladeløsninger, der giver et hurtigt og vedvarende finish. Vores produkter indeholder udelukkende materialer af højeste kvalitet, nøje udvalgt af os og hentet hjem fra forskellige dele af verdenen. Lige fra slibemidler og kemiske emulsionssystemer til vores beholdere og indpakning; vi bruger kun de bedste - og mest miljøvenlige - muligheder på markedet.

Puris blev grundlagt i 1970, og med førende ekspertise på området for SAMMENSÆTNINGER, poleringsmidler og detaljeorienterede produkter, har vi arbejdet på at perfektionere vores produktsortiment i årtier. Vores succes er bevist igennem vores kunder: Puris produkterne bliver brugt af førende karosserier, OEM'er (Original Equipment Manufacturer) og teknikere over hele kloden. Vi er stolte af at være deres udvalgte leverandør         

Vi er ivrige efter at finde nye partnere

Puris er nu tilgængeligt i Europa (PurisEurope.eu) og i 24 lande lande rundt omkring i verdenen. Vi er opsatte på at finde nye partnere og distributører i Europa.

Eksklusivt partnerskab

Når du arbejder sammen med Puris, så indgår vi I et eksklusivt partnerskab med dig. Vi tror på vigtigheden I at opbygge gode relationer, og leverer strategisk support I det nødvendige omfang, imens vi anerkender, at vores distributører er eksperterne indenfor deres lokale markeder.

Teknologi og service

Denne stærke tovejs-kommunikation sikrer, at du har den teknologi og service, der er nødvendig, for at kunne beholde føringen I et konkurrencepræget marked, og for at vores produkter forbliver eftertragtede og efterspurgte.

Oprigtige profitmargener

Hvad indebærer denne eksklusive relation I praksis? Den indebærer høj kvalitet og stor værdi for forbrugeren; den indebærer oprigtige profitmargener for dig; og den indebærer adgang og indgang til markedet for os.

 

Oplæringscenter

Vi stiller den nødvendige oplæring til rådighed - både via vores globale oplæringscenter og online - så du kan få mest muligt ud af vores kampagner og produkter. Alt fra QR koder og e-commerce tiltag kan skrædderyes, så det passer til dit marked.

 

Opdag vores produkter

DISCOVER OUR PRODUCTS